Riviera Olimpike , 3 dite all inclusive 79 eur

26th Mar 2016

Dita e Parë, 20 Maj 2016: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të Datës 14 Prill dhe udhëtimi për në Rivierën Olimpike nëpërmjet Kapshticës me autobuz. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja  në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel. Dita e Dytë, 21 Maj […]

Poseidon Palace 4* 42 € per person / per nate .

26th Feb 2016

Informacion rreth Hotelit : Poseidon Palace përbëhet nga shtatë ndërtesa të shkëputur dy-katëshe, me kapacitet deri në 500 shtretër,  teper të bukur, dhoma të ndritshme dhe luksoze të të gjitha llojeve, për të gjitha shijet dhe xhepat. Janë të mobiluara […]

Tur 3 ditor në Selanik 69 eur

4th Feb 2016

Dita e Parë, 8 Prill 2016: Nisja nga Tirana në orën 5.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel. Dita e Dytë, 9 Prill 2016: Mengjesi ne hotel. Vizitë panoramike […]

Macedonian Sun Hotel 3* ( Halkidiki-Kassandra, Kalithea)

26th Jan 2016

Macedonian  Sun  Hotel  3* (Halkidiki-Kassandra, Kalithea), HB Hoteli Sun3* eshte nje hotel  komod,i rinovuar ne 2008 dhe  qe mbulon një sipërfaqe totale prej 30.000 metra katrorë,e  përbëhet nga nëntë ndërtesa 2-katëshe, te rrethuara nga kopshte të gjerë e të gjelbër. […]

Theophano Imperial 5* ( Halkidiki-Kassandra, Kalithea) ,

23rd Jan 2016

Theophano Imperial 5*,eshte nje hotel elegant  me pesë yje që përbëhet nga një ndërtesë tre-katëshe është përfshirë në Kompleksin G-Hotels. Ajo ofron shërbim të klasit të parë, një përzgjedhje të gjerë të dhoma luksoze, një plazh me rërë privat, bukuri […]