Udhetim turistik ne Voskopoje

1st Apr 2012
voskopoja

Nisja nga Tirana ne oren 07:00 te mengjesit. Gjate rruges ndonje ndalese e shkurter sipas deshires. Vazhdim i rruges, ndalese per drake ne Pogradec. Mberritja ne Voskopoje. Akomodimi ne ish-kampin e punetoreve. Darka ne hotel. Mengjesi ne hotel.Gjate paradites vizita te ndryshme ne Voskopoje si kisha e Shen Nikolles, Bazilika e Shen Delliut, etj.Dreka ne hotel.Mbasditja e lire per te shijuar ajrin e paster dhe panoramen e mrekullueshme qe ofron Voskopoja.Darka ne hotel. Pas darke Party.Mengjesi ne hotel.Pergatitja per nisjen drejt Tiranes. Ndalese per dreke ne Prespe. Pas drekes vazhdimi i rruges drejt Tiranes.

Mberritja ne Tirane.